Företagsfoton

Snygga porträtt på er personal? Eller foton som beskriver er verksamhet?

VAD SYSSLAR NI MED?

Lyft fram det som är unikt på just ert företag genom bilder som berättar om er verksamhet och er speciella kompetens. Foton som är användbara på hemsidan, till press eller marknadsföring i tex sociala kanaler. Fotona ska spegla ert företags vision, vad ni gör och säga något om vilka ni är. Fria användningsrättigheter i företagets kanaler ingår alltid.

MILJÖBILDER FRÅN KONTORET


Istället för att att köpa bilder från en bildbyrå, anlita mig för unika bilder bara för er. Jag kommer ut till ert företag och era anställda får agera modeller i kontorsmiljö. Den här typen av bilder kräver lite tid och engagemang från er sida men ger er personliga bilder.

PORTRÄTT­FOTOGRAFERING AV MEDARBETARE


Företagsporträtt är viktigt för alla verksamheter, oavsett storlek och bransch, porträtt på era medarbetare är nu väldigt viktigt då många möten sker digitalt. Jag har många års erfarenhet av att  människor i olika miljöer – eller i studio.


FOTOGRAFERING I MILJÖ ELLER STUDIO


Vid en porträttfotografering är det viktigt att den som fotograferas känner sig trygg och avslappnad. Det är då bilderna blir som bäst. Jag fotar företagsporträtt såväl i studio, som i en miljö på eller utanför kontoret. Jag behöver inte mer än några minuter per person. Mitt mål är att göra processen både effektiv och bekväm för er. Vill ni har studioporträtt så kan jag antingen rigga studioljus med bakgrund hos er eller så kommer ni till min studio. Vill ni ha porträtt i miljö så kommer jag ut till er eller så möts vi i en miljö som knyter an till er verksamhet, tex skog o mark.

Här nedan ser ni prisexempel på fotografering men kontakta mig för exakta priser för just ert företag. Ni når mig även på mob: 073-0373682  

SMALL
Porträttfotografering för 1 person
2st högupplösta digitala foton.
Porträtt tex helkropp halvkropp eller närbild

Fotograferingen sker i min studio på Kronan
1700:- ex momsMEDIUM
Porträttfotografering för 2-3 personer

1st foto/person och 1 st gruppfoto.
Fotograferingen sker i min studio på Kronan

2700:- ex moms

* enskild porträttfotografering av tex nyanställd medarbetare i efterhand i studion på Kronan, 1300:- ex moms

LARGE
Porträttfotografering av personal på er arbetsplats & verksamhetsfoton
Porträtt på 2-8 st medarbetare, 1 foto/person
Verksamhetsfoton, 10st högupplösta digitala foton.

7000:- ex momsX-LARGE
Porträttfotografering av personal på er arbetsplats & verksamhetsfoton
Porträtt på 8-15st medarbetare, 1 foto/person
Verksamhetsfoton, 15st högupplösta digitala foton
9000:- ex moms